Color of queer.


Idag drog jag sista draget med rollern i mitt rosa rum, och Erica var så nyfiken att hon var tvungen att komma förbi och titta. Här är världen och Erica.


Eftersom alla möbler och saker står i en stor hög mitt i rummet, för att komma åt väggarna, fanns det inte så mycket att sitta på.


Vi åt kakor och drack te till Erasure och sedvanliga livsuppdateringar. Inom en inte allt för avlägsen framtid blir det rosa invigningsfest. Då får ni komma allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

behövs det tilläggas att allting verkligen blev sååå färglöst & tråkigt när man kom hem till sina bleka och urtvättat intetsägande väggar?^^

2009-05-29 @ 14:18:36
Postat av: U.

jag är förälskad i tekoppen.

2009-05-31 @ 00:17:48
URL: http://nettelblad.blogg.se/
Postat av: syrran

hej,forlat att jag inte skrivit ,jag gick fran face book,det tog formycket av min tid,hur mar du?hur var resan till japan?jag var i Açores med Cuco och ze,det ar vackert,vi akte hela tiden i bil och titta pa utsikten ,forutom nar vi at och drack,nu jobbar jag och ar i sodra Portugal,Alentejo,sen tillbaka till Lisabon,snygga bilder!ta hand om dig!at ordentligt(som stora syrra far jag saga det)jag kanske inte borde skriva brev till di blogg,men hursomhels,kram joana

2009-08-24 @ 21:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback