It's not that I don't like you, it's just that I'm in love with you.


Spenderade förmiddagen med att skruva isär och rengöra den fantastiskt fina röda Dialogen jag fick av mamma i födelsedagspresent. Jag tycker verkligen att den blev sjukt snygg och den kommer passa så bra i lägenheten.


Fick också del nr 2 i bokserien om stockholmslägenheter jag bestämt mig för att samla alla av. Tack mamma.


Sen gjorde jag mig fin och åkte till Eriksberg för att titta på härlig film. I morgon börjar jag jobba igen. Läskigt men bra.

Always and never.


I väntan på att jag ska orka gå igenom alla bilderna från gårdagens inflyttnings/födelsedagsfest kommer här ett collage på Cleo istället. Bilderna är från exakt ett år sedan, då jag fyllde 24, och hon åkte ända till Stockholm bara för att ge mig Pedro Almodóvars Volver i present. Eftersom vi misslyckades med att titta på den då tyckte vi att det passade bra att göra det idag istället. Det här är till dig Cleo. För att du gör mina födelsedagar, och alla andra dagar, så mycket mera värda. Tack. <3

Dom här ser likadana ut.


Blev hembjuden till Sofia på muffins och uppvisning av ny soffa. Trots att den utsatta tiden kom aldeles väldigt mycket fortare än Sofia tänkt sig, hann nästan alla pinsamheter bli bortstädade. Observera söt vaxduk på köksbordet.


Jag har värsta fetishen för spisar från den tiden då vreden och metallstycket bakom dom var svarta istället för vita. Sjukt snyggt. Jag kanske borde måla min.


Soffan. Tvåhundra kronor på Myrorna. Ja, jag är avundjuk.


"Dom här ser likadana ut. Dom tar vi." Sofia väljer skor med omsorg.


Vi satte oss på en filt i trädgården och jag åt så mycket muffins och drack så mycket kaffe jag hann, innan jag var tvungen att springa och hämta nycklarna till nya lägenheten. Som kostade 910k 188kr. Jag fick 12kr i växel tillbaka. Humorn alltså.


Sen gick jag hem och kokade nästan tio liter soppa till inflyttnings/födelsedagsmiddagen i morgon kväll. Hoppas verkligen att det räcker.

And we need to hold each other for a while.


Böckerna i den här serien är sjukt bra ifall någon missat det. Den här är egentligen min mammas, men jag planerar att sno den, och vill verkligen ha de andra också. Jag är en sån löjlig sucker för coffee table-litteratur.

Vilken slutartid brukar du använda.


Träffade Fia och Erik, åt en sallad, och hängde utanför Pärleporten och Port22. Eriks kamera högg penisen av min kamera genom att vara värd typ 5 gånger mer, och ha 17 gånger så många autofokuspunkter. Så kan det gå.


Sen drog vi vidare till Akademibokhandeln, Erik kollade fotoböcker och jag köpte en printbok med filmaffischer från erotiska klassiker genom tiderna. Tänkte offra den och göra små tavlor av. Jag tror min lägenhet behöver det.


Efter middagen mötte jag upp med Alvar, Angelina och Lollo, drack lite kaffe på greken nere vid ån, och hamnade till slut på O'Learys. Folk där tittade på fotboll. Jag och Alvar tittade på folk som tittade på fotboll. Alla ska vi göra något.

But that's a secret.


Åkte till Ikea och träffade Cleo och hennes mamma. Det här är Cleo fem sekunder efter kommentaren; jag vill ligga på fåren.


Kompisbild.


You should smile always.


Cleo och Eddie i bilen påväg tillbaka, efter en tur förbi ÖB och lite härlig affisch-dissning. Ännu en dag värd att spara på.

Att frysa ihjäl här vore sjukt fånigt.


Åt sushimiddag med Emmy och satte wasabin i halsen. Sen gick vi på äventyr och hittade en uggla som förmodligen uppenbarar en hemlig dörr ifall man skjuter en pil på den. Här ses Emmy, med väldigt röda skor, betrakta domkyrkan i indiepose 1A.

Jag samlar på fagra män.


Kaffe på Smultron i Linnéträdgården. Fille berättar om plastbåtar och äventyr.


Pastalunch med Jonas och en väldigt inbjudande basilikaplanta. Jonas knaprar blad i smyg och jag har matkoma efter en måltid bestående av 75% grädde, som jag förmodligen behövde.


Omåttligt sött late night company på bryggan. Jag kunde inte motstå dom TROTS att dom tog hela filten själva.


Det kunde inte Fille heller. Här förklarar han för hunden vilket fantastiskt trevligt vindskydd han är. Någon minut senare hade de båda blivit så bra vänner att de gick och kissade i buskarna tillsammans.

Mitt är också fejk.


Midsommar firades i Jonas mammas väldigt stora hus i Sunnersta. Här ses Jonas maska potatisskrubbning genom att prata i mobiltelefon (fast i själva verket var det Jonas som skrubbade all potatis och jag som åt chips).


På gården fanns en jättestor studsmatta som Tengil till stor förtjusning hittade.


Jonas drack vin och jag förevigade dekadensen.


Helt plötsligt, och mitt i maten, började alla prata om bajs. Det var roligt.


Tengil.


När alla var mätta, och det börjat smådugga ute, flyttade vi in i köket för "fruktansvärt starkt kaffe" och kolasvampar.


Jonas drack ännu mera vin. Jag förevigade dekadensen.


Eftersom Michelle (?) absolut inte ville vara med på bild får han bli pixelmonster istället. Vi hade iaf sjukt roligt åt historier om patetiska raggningsförsök ända tills kolasvamparna tagit slut.


Emma.


Jonas försöker hämnas.


Sen flyttade vi ut i mörkret igen. Jag och Emma hamnade på studsmattan tills jag tyckte att min mat nästan var påväg upp igen. Då la vi oss och stirrade i himlen och filosoferade ist.


Ungefär här insåg jag att det bara var några minuter kvar till sista bussen hem. Jag fick springa och hann inte ens krama alla hejdå. Det var iaf den bästa midsommaren på sjukt länge. Tack alla fina.