Back to the old house.

Eftersom jag fortfarande nyser värre än babypandan på tuben och mina 33kvm inte har så mycket mer spännande att bjuda på den här veckan så fortsätter vi med förr i tiden lite till. Bara för att det var så fint då. Här är min mamma igen. Hade nästan kunnat vara idag.

Och här jag och pappa i Lund. Jag vet inte hur gammal jag var här, men jag skulle tippa på runt 4 eller så. Nu ska jag bli frisk så att jag kan börja göra saker igen. Håll tummarna.

Autumn Cold.

Nu har jag varit förkyld och hemma från i jobbet i tre dagar. Har inte gjort så mycket annat än att frysa, hänga på internet, och dricka kaffe. Nu är det helg, och from i morgon bitti tänker jag officiellt vara frisk. Så det så. <3

Nästan som en tavla.

En bild på mamma i Paris som ung. Med en svart hund. Ville visa bara.

Hej alla nya.

Eftersom det rullar in nytt folk här, tänkte jag passa på att säga två saker. För det första finns det många fler inlägg än vad som syns på förstasidan. Blogg.se är dumma och vägrar göra en "äldre inlägg"-knapp längst ner, så för att nå dom måste man gå via kategorierna eller arkivet till höger. Bara så att ni inte tror att det tar slut längst ner! För det andra så finns jag även på Tumblr, där jag postar bilder från min iPhone. Tumblr-bloggen fyller dessutom ganska bra ut hålet under det året jag inte bloggade. Min tumblr hittar ni här.

Och eftersom jag fortfarande inte kommit igång på riktigt, så bjuder jag på några finingar från året som gått sålänge:

Stephanie, och vinterbesöket och kaffet och snön.

Jojo och gymnasiehänget.

Katalin.

Ylva, och de många drakbäbis-promenaderna.

Sommarnätterna, och att springa in i gamla bekanta.

Rosetterna.

Sanna och Aiko, och att missa sista bussen hem.

Ganska många gånger.

Och min lägenhet som äntligen blev färdig.

Hemma hos.

Nu har det gått ett år sedan jag skrev här sist. Eller kanske ännu mer, jag vet faktiskt inte. Jag tänkte iaf ruska liv i liket och se om någon fortfarande vill följa med. Vi börjar med ett hemma hos-inlägg, så får ni se hur jag bor! Det här är min turkosa hall, mina svartvita slipsar som jag aldrig använder, och min krackelerade spegel som får alla att pussas.

Lite längre ner står min rutiga resväska från Tokyo, ett gäng tygkassar med ugglor på, och mina svarta spetsiga skor. Man ska alltid ha svarta spetsiga skor. Det är mycket viktigt.

På badrumsdörren hänger Audrey. Såklart.

Mitt kök är väldigt litet och ganska svårfotograferat, men om man tittar in i det genom fönstret från rummet bredvid så ser man iaf lite. 

Jag tycker om fina koppar. Dom här har jag tagit från min stackars mor som också tyckte om dom innan jag tog dom. Så kan det gå.

Jag tog nog faktiskt hela den här hyllan från henne när jag tänker efter. Stackars mamma.

På väggen sitter guldkatten och vinkar. Jag var tvungen att ta ut batteriet för den gnisslade så obehagligt när jag skulle sova.

Ett pixelhjärta från Sanna. <3

Här är mitt rum. Jag har bara ett men får plats med ganska mycket. Det är rosa som Miranda July.

I hyllan ovanför soffan står en blommig elefant, en bild på min mamma som barn, och ett gäng filmer. De flesta är med Johnny.

Säng.

I hyllan ovanför står Stellans vita tavlor, mina första skor, och någons extraliv.

Världens bästa böcker är No One Belongs Here More Than You, och Kan Du Inte Bara Vara Pinsamt Tyst. Dom måste ni läsa!

Här mitt skrivbord, min dator, och min röda superhjäte-telefon.

Fönstret är fullt av tidningar och böcker som jag nog borde flytta på. Men jag vill inte riktigt, jag tycker det är fint.

Dom får nog ligga kvar ett tag.

Förstärkaren byggde min morfar någon gång för väldigt länge sedan. Den är fin för den lyser rött i mörker.

Här tittar jag på film om franska äldre män i mustasch.

Machines have less problems. I'd like to be a mashine. Wouldn't you?

Min rosa Holga som Sandra tvingade mig köpa, och som jag borde tejpa innan jag stoppar in en ny film. Den läcker alleles för mycket ljus.

Tavlan som inte riktigt syns har min syster målat. Och högtalarna är ett till morfars-bygge.

Och här är jag. Hej hej. Nu vet ni hur jag bor!