Office hero.Igår kväll, när jag kom hem och såg mig själv i spegeln, fick jag syn på någon jag brukade drömma om att bli när jag var liten. Nu var han där, log åt mig, och berättade att jag redan varit den personen i flera år. Jag hade bara inte förstått det ännu.

Idag tystnade 80-talsmusiken för sista gången på kontoret, Blixt Gordon packades ner i en svart sportväska, och vi alla kramade Jakob hejdå. Han är redan saknad.

Men nu åker kameran ner i väskan. I morgon blir det Mosebacke, med Tony ylande på scen. Fuck yeah.

Gissa vilken dörr.


Eftersom min kamera har legat hemma och vilat några dagar får den här bilden på en kopp te sammanfatta helgen. Jag har kollat Watchmen med Miron, försökt skaffa en försäkring, bokat en klipptid, gått på Addes och Paus födelsedagsfest och, för en kväll, stiftat bekantskap med någon som visade sig vara lite som jag.

Till Adde hade jag med mig ett rosa påskägg med prickiga muffinsformar, och till Paulina - ett turkost med skumbilar i. Kombinerar man äggen kan man baka Ahlgrensmuffins.


På söndagen kom Jonas förbi och fick sin bedrövligt försenade julklapp. Vi pratade om livet.

Alik älskar vispgrädde och blondiner.


För att spinna vidare på spåret med gamla fina fotografier tänkte jag visa er det här också. Det är framsidan av Upsala Nya Tidning den 25e maj 1967, prytt av min mamma Eva och hennes tama kaja Alik, som hon hade i 17 år. Det står inramat på mtt golv i väntan på lämplig väggplats. Jag gillar det.

Det förutsätter jag.


Det här är Jacob på mitt jobb. Han är vår all time mest självklare office hunk, och den främsta anledningen till varför Bionic Commando Rearmed såg ut som det gjorde. Gillade ni det så är det mycket tack vare honom. Om en vecka slutar han, och äventyrar vidare någon annanstans. Hejdå Jacob. :(


Är man snygg får man två bilder.

Transgender heritage.


Här är min Morfar och Mormor. Morfar är fin i läppstift och klänning, och Mormor i fluga och uppsatt hår.


När jag var liten och var hos dom brukade jag ha en röd kjol på mig. Och ibland mormors nagellack.


Visst är dom fina. Inte så konstigt kanske, att deras charmanta dotterson har en concealer i väskan.

Avståndet mellan vagn och plattform.


Ikväll skulle jag ha ätit middag med Ylva och Erik, men Ylva blev sjuk så jag åkte till Stockholm och grattade Nilo istället. Vi fick drinkar och pratade om bajsmannen, och jag fick en femton månader försenad julklapp. Jag hade inte med mig någon present, men jag tänkte att du får den i juni 2010. :D

Vad tycker ni?


Nu när köket och hallen är klara (bilder på hallen kommer snart), är rummet nästa projekt. Planen är att vara totalt retarderad och köra blått/turkost i hela lägenheten. Isf kommer det se ut typ såhär. Gillar vi?


Andra alternativet är rosa, som omslaget till Me And You And Everyone We Know, och No One Belongs Here More Than You. Jag gillar det också, men det är inte säkert att det skulle funka med soffan. Hmz.


Så här ser det ut nu. Boooring! Men älskar vi inte PANDATUBEN från IKEA eller? Gör vi inte? Va va va? :D

Mjölk är det nya svart.


Arlas Limited Edition Black Milk. Har inte blivit så glad av att handla på ICA sedan jag var fem och fick köpa plopp på lördagar. For real asså, jag älskar den. Hoppas bara att själva mjölken också är svart. :D

Jag borde gå i analys men det kommer alltid nånting emellan.


Idag har jag käkat med Calle, köpt en väska, och kollat Melodifestivalen med kollektivet. Calle har just tjackat en lägenhet i huset precis bredvid mitt, så nu blir vi grannar på riktigt. Väskan ska äntligen ersätta min gamla slappa, med felvänd dragkedja, och i Melodifestivalen ägde Motoboy ut alla andra. Som väntat. Men plus i kanten för tetrisbakgrunden!

Här ritar Paulina en svansbrud på hallväggen. Skulle jag rita en brud på min hallvägg skulle hon ha mustasch. Det är därför jag bor ensam.

These are the years we're given.


I fredags fick jag sällskap av Max på tåget hem, och sen gick jag på finfint inflyttningskalas. I lördags träffade jag Teddy, och i söndags gjorde jag och Ylva heldag på IKEA. Igår såg jag Dag's nya pjäs tillsammans med Erica, och apropå IKEA är min säng jättefin nu. Jag har egentligen en massa både att visa och berätta, men lite för mycket i huvudet för att hinna ta mig tid den här veckan. Jag återkommer.

Kvällens japanhumor, via länk från Jonathan, finns här förresten. Jag bjuder på den.

En gång är ingen gång.


Idag är jag drakvakt. Det passa ganska bra eftersom jag fortfarande är hemma dödsförkyld, och draken är relativt liten och inte kräver mer motion än vad mina 33 kvm erbjuder. Antal kissningar på mattan hittils är 2. Vad tycker du Kilroj, ska vi säga att det räcker så?

It's better to know, but it's sad to have killed it.


Jag gav Anna Ternheim-biljetten till Jojo, och som tack kom hon förbi med hemlagade chokladbollar som "gör en frisk om man äter minst tio om dagen". Så himla fint. Hoppas du får kul ikväll sötnos! <3

Och här, förresten, har vi kvällens lol. Beware of the homosexuals! :D

Leaving on a mayday.


Idag är jag helt insanely förkyld och tycker, extrema referenspunkter till trots, faktiskt äckligt synd om mig själv. Detta på grund av följande:

1. Jag kan inte gå till jobbet, som är jävligt roligt nowadays.
2. Jag kan inte gå på Anna Ternheim på Katalin ikväll, som jag sett fram emot aslänge.

Så, ja. Vill någon ha en gratisbiljett, i utbyte mot evig tacksamhet, är det bara att vinka till. Nu Alvedon. Later.

I alla fall bättre än en fransk porrskådis från 70-talet.


Igår träffade jag Max och fikade bort halva dagen på stan. Det var trevligt.


Max syster Hanna kom också förbi. Hon är typ stor nu.


Jag hämtade mitt nya leg också, och Emma tyckte att jag såg kriminell och homosexuell ut. Jag höll med.


Sen poppade vi popcorn, kollade melodifestivalen och snackade skit tills vi somnade. Helt klart bra dag.