Attraction is not a choise.


Morgonen börjar med halsont och huvudvärk. Trött och gnällig hoppar jag i exakt samma kläder som alla andra dagar. Fuck you Dagens Outfit liksom. Det är en jävla tur att jag inte är modebloggare.


Jag och Simpen går på fotopromenad, och äter lunch på Cafe la Rose. Fota mig så fotar jag dig, ok? :D


Tony, aka Steve Jobs, designar monster ni kommer spöa om ungefär två år sådär. Look forward to it.


The problem with one-hundered-percent perfect love is that sometimes it's inconvenient.

Na vida existe sempre a razão.


Idag skulle jag hjälpa någon med fina skor att flytta, men eftersom jag var sen var det mesta klart när jag kom. Hade jag varit stor och stark hade jag haft dåligt samvete, men nu gör det nog inte så mycket.


Andreas däremot är både stor och stark. Typiskt bra flytthjälp! Dessutom är han kollektivpappa. Yeeeah.


Mary var också där. Hon ville inte bli fotad, men är man snygg har man som ni vet ingen talan. Sue me.


Fredrik fotade som vanligt. Det är bra med folk som fotar mycket, då slipper jag vara ensam paparazzi.


Och Kilroj, bäbis. Fatta va jag inte hade räknat med dig när jag trodde att jag aldrig skulle gilla en hund.

Vi är vuxna nu.


Igår åkte vi till Alex och Linn för att titta på ny lägenhet och ny bäbis. Vi fick middag, drack vin, och spelade Rock Band tills alla var svettiga. Här försöker Kini mata Misa med nötter. Halvbra ide där Kini. :D

Det är för att jag inte tycker om fula saker.


Längs Drottninggatan hängde kläder på tork mellan husen.


Och vid Hötorget stod träden i full blom.


Idag när jag och Tony åt Stockholmslunch (Gulashsoppa till det facila priset av 105 kr) ringde min telefon. Det var Ylva som ringde för att sjunga sången om att jag är toppen. Det var den första fina saken.

När jag satt I Gunilla och Joakims kök, och fick sushi, ringde den igen. Det var Alvar som ringde för att kolla ifall det var mitt tåg som hade brunnit, och gjort att hans blivit försenat. Det var den andra fina saken.

När jag kom ut från Calles nya lägenhet (som för övrigt var helt fabulous, förbered dig på påtvingat häng i ditt kök!) fick jag ett sms. Det var från Stellan och löd "Hej. Du är söt." Det var den tredje fina saken.

Att angsten aldrig sviker.


Idag var jag och Calle på nya IKEA. Det var sjukt stort och vi (jag) blev så trötta att vi (jag) var tvungna att äta två gånger. Sen hittade jag den här teckningen på marken. Har man förstått storheten i cyan och magenta vid så tidig ålder kommer man gå långt, tänkte jag. Sen var jag hundvakt och kollade på Nip/Tuck. Dagens soundtrack är förresten Hellsongs. Gillar ni inte dom redan borde ni börja med det nu.

And not a thousand miles away.


Köpte en enfaldig fågel. Drack kaffe.


Träffade Calle, Ylva och Niklas. Åt sushi, fikade och hängde på stan.


Gick på fest. Hittade en trevlig bilmekaniker. Drack vin.

Desire as.


I've got six things on my mind.


You're no longer one of them.

I've told some people, now they know it.


Ikväll gick jag och Kristin till Katalin och lyssnade på Salem al Fakir. Jag fick inte ha kavajen på mig, men det hade jag ändå. Jag fick inte fota heller, men det gjorde jag också. Hah! Salem rockade såklart.

Shutter release disabled.


Igår hälsade jag och Alvar på Torsdagsklubben på Tilltugg. Miron och Kini var där som vanligt, Johan och Marguerita, Storjonas, och tom Alex (som just blivit pappa) kom förbi. Vi åt kött och drack vin. Hardcore.

I'm ready.


Det här är insidan av min ytterdörr. Jag har under större delen av livet tyckt att frågan på kortet varit totalt meningslös, på gränsen till provocerande, eftersom den är helt omöjlig att veta svaret på. Tack vare ultramodern forskning vet jag nu lyckligtvis bättre. Svaret är 5,8. Varken mer eller mindre, utan 5,8.

Exakt.

Though I missed it at the time.


Igår kväll fick jag besök av någon jag känt i jättemånga år, men egentligen aldrig pratat med om något annat än vädret. Vi drack vin, gjorde sushi, och konstaterade att ledsen musik är balsam för själen.

Ikväll fick jag besök av någon jag känt i jättemånga år, och förmodligen pratat med om allt som överhuvudtaget går att prata om. Vi åt choklad, lagade pastasås, och när jag höll hennes storörade, långnosade bäbis i armarna förstog jag, för några få sekunder, precis allting som livet handlar om.

Om jag glömmer dig blir jag en annan.


Började dagen med att tona håret, bestämma lunchdejt med Calle, och njuta av att ha ett rosa rum. Vad tror ni om den här färgen på den andra väggen?


Om 11 dagar flyttar Calle in i huset bredvid mitt. Då blir vi grannar och kan hänga i varandras kök. Eller iaf i Calles, mitt är aldeles för litet. :D


Efter lunchen hamnade vi på Unico, med varsin kopp kaffe, och en Filip som berättade om saker man inte förstår. Det var kallt ute.


Sen gick vi hem till Gunilla och Joakim. Maj och Lisa var också där. Maj är stor nu, fast hennes näsa är fortfarande liten.

Jag har slitit ut så många skor.


Mest trogna vännen och minidraken kom förbi för att spana in den rosa väggen. Båda approvade.


Jag hängde i solen, drack kaffe med Alvar, och shoppade en påsk-kub och fyllde med Piratos.


Sen fick jag påskmiddag. Vi åt lamm och drack vin, och jag fick ett ägg. Tack Cecilia.


Jag älskar spegelbilder. Man får alltid så skumma saker i ansiktet. :D

I'm not afraid of dying, I'm afraid of living without purpose.


Dagen började med att jag samlade ihop inspiration för målandet. Tavlan jag fått av Joana, favoritbok + favoritfilm, och så färgerna jag redan har i köket och hallen. Det rosa blocket från Monki var också med.


Jag mötte upp Emmy, vi samlade på oss ett gäng färgprover, och gick och åt blå potatis till lunch medan vi klurade på vilken rosa som var den ultimata rosa. Det blev den starkaste. Fuck you, Uppsala Färg. :D


Målandet gick helt sjukt fort och såhär fint blev det. Vi var asnöjda och firade med bullar och mjölk.


Sen sprang jag iväg för att träffa Erica, äta fruktkaka, och slappa i solen.


Cleo kom förbi och tyckte hon såg ful ut. Det gjorde hon inte. Såklart.


Ylva och Kilroj kom också förbi. Kilroj hade skrubbsår men var glad ändå.


Efter middagen gick jag och drack vin med Lionel, och pratade om livet. Lionel kom fram till att det var svårt, men värt det. Jag höll med. Nu ska jag sova, och i morgon ska jag köpa ett påskägg. Godnatt! <3

Det gröna gräset.


Igår efter jobbet drog jag till Emma. Vi lagade mat, kollade film och spydde galla över det svenska musikundret tills vi somnade. När vi vaknade var klockan 12 och det var vår ute. Vi drog in till Söder, käkade sunklunch på Jerusalem, och spatserade runt och tittade på folk. Sen satte vi oss på Blå Lotus, pratade om våra konstigaste ligg, och drack kaffe tills vi mådde illa. Jag var trött (som synes), men glad, och hade trots huvudvärken den lätt bästa slappdagen på länge.

I morgon blir mitt sovrum rosa som Miranda July. Jag är sjukt kär i henne. Miranda, om du av någon anledning skulle googla ditt eget namn nån gång, råka bläddra så sjukt många sidor framåt att du hittar min blogg, och sedan få för dig att Babelfisha hela skiten till engelska så vill jag att du ska veta det. <3

Twice as good.


Råkar man hitta en sån här på tåget, blir tåget minst dubbelt så roligt.


Och äter man lunch med en sån här (och en sån där), smakar maten dubbelt så gott.

Du och våren.


Ibland dyker saker upp från ingenstans. Som våren. Och som personer som på bara några dagar lyckas få en att tycka om dom. Nu är ni här. Du och våren. Så våga inte försvinna. Jag tänker behålla er båda.

Visst var Sverige fantastiskt tyckte Bertil, men ändå var han bara halvglad om dagarna.


I onsdags drog vi till Mosebacke för att höra Tony spela.


I torsdgas köpte jag en sjukt ägig bok, och fick äntligen mitt nya objektiv till kameran.


I fredags såg vi Slumdog Millionaire på bio, och kvällshängde på Cafe 60.


Tony kunde inte dricka sitt te, eftersom skeden hindrade honom från att luta glaset mot munnen. Alvar var glad.


Idag klippte jag mig, och hälsade på hos Erik som fyllt år.


Sen gick jag förbi Hugos. Amanda var där, och jag smygfotade. Är man söt får man stå ut med sånt.